top of page


Mijn naam is Nina, geboren en getogen in Duitsland en sinds 1983 wonende in Nederland. Mijn bewuste reis van het spiritueel ontwaken begon voor mij in het jaar 1999. Via cursussen, workshops, opleidingen en reizen naar Krachtplekken in verschillende landen, ben ik mij steeds bewuster geworden wie IK BEN. Het leven zelf laat mij het meeste leren. Door steeds aan mij(n)Zelf te blijven werken is er een rijkdom aan kennis en weten in mij ontwaakt dat continu doorgaat. Ik vind het dan ook geweldig om dit rijkdom en de kennis met jou te delen.
 
Deze website is ontstaan, en zal zich met mij verder ontplooien en meegroeien, vanuit mijn hartenwens om ondersteunend te zijn de Nieuwe Aarde te creëren en te manifesteren. Het wordt een verrassende tijd met veel Nieuwe ontwikkelingen waar ik op dit moment waar ik dit schrijf nog geen weet van heb.  
 
Ik bied onder anderen verschillende activiteiten aan die je de mogelijkheid bieden om de oorspronkelijke Mens die JIJ BENT in het Hier en Nu te doen ontwaken en je authentieke Zijn te manifesteren/leven.
Het zien en erkennen wie Jij in Essentie werkelijk bent, door de innere Wereld in jeZelf te ontdekken is in deze Tijden geen overbodige luxe. 

 
Alle unieke kwaliteiten die iedereen individueel heeft vullen elkaar aan zodat Wij Samen onze Nieuwe Aarde vorm gaan geven... manifest gaan maken. 
 
 
Namastè  
Nina
 

bottom of page