top of page

Wens je meer inzichten hoe je Leven naar jou wensen te leven.

Lees dan verder...

 
De belangrijkste relatie in je leven is die met jeZelf.
Van daaruit bouwen zich alle andere relaties in het leven buiten jeZelf op. Eigenlijk zijn alle interacties met het buiten een relatie. Neem bijvoorbeeld je werk, je gezin/familie, vrienden, geld/materie maar ook je woon- en leefomgeving. Dat zijn allemaal relaties in jouw leven waar jij je mee dient te verhouden. 

Op dit moment leven wij in Tijden waar niets meer zo is als het was. Alles verandert in een hoog tempo. Dit is soms moeilijk om bij te benen. Dat kan best beangstigend zijn en de relatie met jeZelf en die naar anderen toe in het wankelen brengen.

Hierdoor kan je dan vanuit emoties gaan handelen, en dat brengt je dan meestal in situaties die je niet wilt.

Hoe mooi is het dan te ervaren hoe je ook, in moeilijkere Tijden, je leven en jeZelf in balans kan houden. Je bepaald wat er in je Leven gebeurt en hoe het gebeurt. 

            Jij bent (weer) je eigen bron van Kracht en Houvast

            Je voelt je (weer) veilig in deze Tijden van snelle veranderingen 

            Je weet (weer) om te gaan met je emoties.

            Je hebt de balans in je Leven (weer) hervonden


Mijn kracht is het door middel van Inzicht-gevende gesprekken je die ondersteuning te bieden die je op dat moment nodig hebt.

We hebben eerst een kennismaking gesprek waar je besluit of ik de juiste ondersteuning kan bieden in jou situatie. Dit is kosteloos. 

 
Voelt het goed voor jouw, neem dan contact met mij op.

Op dit moment vinden de gesprekken alleen telefonisch plaats, of via Zoom. Kijk hier wat de uitwisseling van een telefonisch consult is en een consult via Zoom!
 

 

bottom of page